Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Λίγα λόγια για τον φίλο μου τον Γιώργο Τσόγκα


Το Amfiloxia-blogs δήλωσε από την αρχή και ξεκάθαρα πως θα στηρίζει την προσπάθεια κάθε νέου υποψήφιου ανεξάρτητα πολιτικής ταυτότητας καθώς αυτό μας δίνει και την δυνατότητα να έχουμε και ελεύθερο λόγο κριτικής απέναντι τους όταν χρειαστεί.

Σήμερα θάθελα να αναφερθώ στον συμπολίτη μας Γιώργο Τσόγκα υποψήφιο στο περιφερειακό συμβούλιο του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πρόοδο» υπό την άξια καθοδήγηση του Κου Απόστολου Κατσιφάρα .

Αιτία και αφορμή αυτού μου του άρθρου ήταν τα καλά λόγια και το μεγάλο ενδιαφέρον «ΟΛΩΝ» των συμπολιτών μας για την επιτυχία του δικού μας παιδιού στον τιτάνιο αγώνα που δίνει για την εκπροσώπηση της πόλης μας με ένα νέο και άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο στο περιφερειακό συμβούλιο της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.

Ο Γιώργος είναι πολιτικό πρόσωπο κοινής αποδοχής, αγαπητός σε όλους μας, ευαίσθητος, κοινωνικός μα προ πάντων «το δικό μας παιδί»
Εκπροσωπεί το καλό παιδί της διπλανής πόρτας, αγαπητός στα νιάτα της Αμφιλοχίας, ιδιαιτέρως συμπαθείς στον εργαζόμενο πολίτη της Αμφιλοχίας και το καμάρι της τρίτης ηλικίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στηρίζεται ηθικά από ανθρώπους όλου το πολιτικού φάσματος της Αμφιλοχίας.
Είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της Αμφιλοχίας πολύ σύντομα.
Δεν αντιπροσωπεύει τον πολιτικό του χθες μα την Ελπίδα του αύριο.
Δεν ξεχωρίζει τους φίλους και συμπολίτες του με το πολιτικό χρώμα αλλά με το πολιτικό ήθος.

Γέννημα θρέμμα Αμφιλοχιώτης συμμερίζεται την αγωνία για ένα καλύτερο αύριο των πολιτών αυτής της πόλης μιας και ο ίδιος είναι παιδί μιας αξιοπρεπούς και αγαπητής οικογένειας της πόλης μας.

Πολλά θα μπορούσα να γράψω ακόμα για τον καλό φίλο μου και δικό μας παιδί Γιώργο Τσόγκα αλλά θάθελα να σταματήσω εδώ και θα επανέλθω μετά την εκλογική διαδικασία της 07/11 με το εισιτήριο της πολιτικής του επιβεβαίωσης από τον κόσμο της Αμφιλοχίας στο χέρι του Γιώργου για τον δικό τους άνθρωπο.
Καλή επιτυχία Φίλε.

Σας ευχαριστώ
Amfiloxia-blogs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com